Bodrum'da Zincirleme Kaza - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Zincirleme Kaza

Bodrum\'da Zincirleme Kaza

Bodrum ‘dan Turgutreis istikametine giden 4 aracın Jandarma Kavşağı’nda karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar ve trafikte yoğunluk oluştu.

13.04.2015 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum 'dan Turgutreis istikametine giden 4 aracın Jandarma Kavşağı'nda karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar ve trafikte yoğunluk oluştu.

4 Aracın karıştığı kaza anının iş çıkış saati olması nedeniyle kavşakta bir süre aksama meydana geldi. 48 TF 857, 48 VR 420, 48 UK 482 ve 48 ve 9601 plakalı araçların birbirlerine arka arkaya çarpmaları suretiyle meydana gelen kazada, araç sürücüleri ve yanlarında bulunan yolculardan yaralanan olmadı. Kaza yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri gerekli kontrolleri hızlıca yaptıktan sonra yolun daha fazla yoğunlaşmaması için araçları güvenli bölgelere aldırdı.

Trafik ekipleri daha sonra güvenli bölgelere aldıkları araçların ve sürücülerinin evraklarını alarak gerekli kaza raporunu hazırladılar ve kavşak normal akışına geri döndü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Zincirleme Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement