Bodrum Günlüğü - Son Dakika
Magazin

Bodrum Günlüğü

Bodrum Günlüğü

Köpeğim olmadan asla! Bodrum'da teknede tatil yapmayı tercih eden Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti; her gün farklı bir koyda, dostlarıyla denizin tadını....

06.08.2012 06:02  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpeğim olmadan asla!

Bodrum'da teknede tatil yapmayı tercih eden Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çifti; her gün farklı bir koyda, dostlarıyla denizin tadını çıkarıyor. Çift, önceki gün tekneyi Akvaryum Koyu'na demirledi. İkili, köpekleriyle denizde bol bol oyun oynadı.

Usta denizciler iş başında

Cem Hakko- Ronit Gülcan çifti dostları Ender- Gülşah Alkoçlar çiftinin işlettiği Torba Butik Otel'deydi. Gülcan'ın usta gemiciler gibi hızlı hareket edip sürat botunun halatını bağlaması gözden kaçmadı. Bu arada Cem Hakko'nun annesi Kathy Hakko da Bodrum'a geldi. Hebilköy'deki eve yerleşen Kathy Hakko, tatil keyfini evinin bahçesinde dinlenerek çıkarıyor.

Çılgın resam tatilde

Ünü ülke sınırları dışına taşan ressam Haluk Akakçe, Bodrum'da tatil yapıyor. Geçtiğimiz gün arkadaşları ile bir araya gelen Akkakçe, aşırı sıcağa rağmen denize girip serinlemek yerine iskelede oturmayı tercih etti.

Bodrum'da aşk tazeliyorlar

Tatil için Bodrum'u mesken tutan Ozan-Ece Doğulu çifti geçtiğimiz gün Yalıkavak'ta görüntülendi. Çift, büyük kızları Arya ile birlikte denize girerken, bakıcıları ise bebekleri Lila'yla ilgilendi. Denizde sık sık eşine sarılan iki çocuk annesi Ece Doğulu'nun düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bodrum Günlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement