Bodrum Muhtarlarından CHP'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bodrum Muhtarlarından CHP'ye Anlamlı Ziyaret

Bodrum Muhtarlarından CHP\'ye Anlamlı Ziyaret

Bodrum Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’i ziyaret ederek yeni dönem için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

22.04.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen'i ziyaret ederek yeni dönem için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu 3'üncüsü gerçekleşen Bodrum Muhtarlar Derneği Olağan Kurulunda tek aday olarak üçüncü kez yeniden dernek başkanı seçilen Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri, Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Bodrum CHP ilçe örgütünde gerçekleşen ziyarete Dernek Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz başta olmak üzere Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden; Mumcular Mahalle Muhtarı Muhammet Karademir, Dereköy Mahallesi Muhtarı Cemal Akhan, Göltürkbükü Mahalle Muhtarı Musa Göze ve Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya katıldı.

Ziyarette Başkan Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Yarımadası'ndaki muhtar arkadaşlarının isteği ile başkanlığını devam ettirdiği Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu ile CHP ilçe Başkan'ı Recai Seymen'i ziyaret ettiklerini ifade etti.

"MUHTARLAR HALKIN GÖZÜ KULAĞIDIR"

CHP Bodrum İlçe Başkanı ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Seymen "Muhtarlar illerin ve ilçelerin gözü kulağıdır. Bulundukları mahallelerin nabzını tutarlar. Halkın sorununu yetkili mercilere iletirler. Yardıma muhtaç olanlara ilk yardım eli muhtardan geçer. Bizim için muhtarlarımızın önemi çok fazladır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Muhtarlarından CHP'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement