Bodrum - Nazlı Ilıcak Bodrum'da Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Nazlı Ilıcak Bodrum'da Aranıyor

Bodrum - Nazlı Ilıcak Bodrum\'da Aranıyor

Nazlı Ilıcak Bodrum'da aranıyor (2) (Yeniden)DARBE girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkartılan ve MOBESE kameralarından Bodrum'da olduğu belirlenen Gazeteci Nazlı Ilıcak için kentte haraketli saatler yaşanıyor.

25.07.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazlı Ilıcak Bodrum'da aranıyor (2) (Yeniden)

DARBE girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkartılan ve MOBESE kameralarından Bodrum'da olduğu belirlenen Gazeteci Nazlı Ilıcak için kentte haraketli saatler yaşanıyor. Şuana kadar kendisinden bir ses çıkmayan Ilıcak'ın yazlığı ve akrabasının evi de olmak üzere gitmesi muhtemel yerlerde güvenlik güçleri arama yapıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından '15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın Bodrum'daki yazlığında arama yapıldı. Ilıcak'ın, bugün saat 05.00'te, Bodrum'a giriş yaptığının MOBESE kameralarınca tespit edildiği öğrenildi. Buna rağmen evinde bulunamadı. Bahçıvanının, Ilıcak'ın evine gelmediğini söylediği belirtildi.

AKRABA İŞADAMININ EVİ DE KONTROL EDİLDİ

Ayrıca Ilıcak'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gündoğan Mahallesi'nde yaşayan akrabası işadamı Serhat Ilıcak'ın evini de kontrol edilip arandığı öğrenildi. Bunun yanında yaz aylarında tatil yaptığı teknede de arama yapıldığı ancak Ilıcak'ın şuana kadar bulunamadığı belirtildi. Sahil Güvenlik ekiplerinin Güvercinlik ve Göltürkbükü koylarındaki teknelerde, jandarma ve polis ekiplerinin de bulunabileceği ev ve tatil sitelerinde aramalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Nazlı Ilıcak Bodrum'da Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement