Bodrumspor Burdur Deplasmanında - Son Dakika
Güncel

Bodrumspor Burdur Deplasmanında

Bodrumspor Burdur Deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Bodrumspor, 28. haftada Burdur Bucak'a gidiyor.

05.04.2014 08:55  Güncelleme: 08:51

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 28. haftada Burdur Bucak'a gidiyor. Bodrum Belediyesi Bodrumspor puan sıralamasında 13. durumda olan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile deplasmanda mücadele edecek.

Bucak Oğuzhanspor'u sahasında yenip 2. liği garantilemek istediklerini söyleyen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "Bucak Oğuzhanspor maçı bizim için çok önemli. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Bunun için de bir haftalık tatılden yararlanıp çok iyi çalıştık. Oyuncu kardeşlerime ve teknik kadromuza güvenimiz sonsuz. Hep beraber mutlu sona ulaşacağız" dedi.
6 Nisan Pazar günü lig 1. si Çine Madranspor ve lig 2. si İzmirspor'un karşılaşacaklarını hatırlatan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "İzmirspor berabere kalsa bile puan kaybedecek. Bizde bundan yararlanıp 2. lige oturacağız. Daha sonraki hafta zaten Çine Madranspor, Bodrum'a geliyor. Hesaplarımızı iyi yaptık. Dersimizde iyi çalıştık. Puanları alıp en kötü ihtimalle 2. olarak terfi maçı oynayacağız" diye konuştu.

Pazar günü Burdur Bucak İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma için sabah saat 02:00'da Bodrum İtfaiyesi önünden Bodrumsporlu taraftarlar için otobüsler kaldıracağını belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya"Bodrumspor'a gönül veren başta Asi Tayfa olmak üzere tüm taraftarlarımızı Burdur'a bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrumspor Burdur Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement