Bodrumspor Taraftarları Her Yere Sevgi Götürüyor - Son Dakika
Güncel

Bodrumspor Taraftarları Her Yere Sevgi Götürüyor

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu taraftarlar gittikleri deplasmanlarda rakip takım taraftarları tarafından karşılanıyorlar.

27.09.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrumsporlu taraftarlar bu sene gittikleri Sarıyer ve Batman deplasmanlarında rakip takımın taraftar grupları tarafından karşılandılar. Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Tur maçı için İstanbul'a giden Bodrumsporlu taraftarlar burada Sarıyerli taraftar grupları tarafından karşılandı. Bodrumsporlu taraftarlara Sarıyer atkıları hediye eden taraftarlar, Bodrumsporlu taraftarlara da başarılar dilediler.

YARASALAR BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Bodrumsporlu taraftarlar son olarak gittikleri Batman deplasmanında da sevgi ile karşılandı. Batman Petrol Spor A.Ş. taraftar grubu Yarasalar tarafından karşılanan Bodrumsporlu taraftarlar birlikte taraftar derneğine gittiler. Burada birlikte sohbet eden her iki takımın taraftarları daha sonra Batman sokaklarından birlikte dolaştılar. Karşılaşma boyunca da her iki takım taraftarları birbirlerine destek tezahüratları yaparken, maç sonunda da bir araya geldiler. Bodrumsporlu taraftarları bir an olsun yalnız bırakmayan Yarasalar, Bodrum'a dönecek taraftarlara çeşitli ikramlarda da bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrumspor Taraftarları Her Yere Sevgi Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement