Doktor, Çocuğun Boğazında 1 Metrelik Tampon Bezi Unuttu - Son Dakika
Güncel

Doktor, Çocuğun Boğazında 1 Metrelik Tampon Bezi Unuttu

Doktor, Çocuğun Boğazında 1 Metrelik Tampon Bezi Unuttu

Adana'da bademcik ameliyatı olan 6 yaşındaki S.A.'nın boğazından 2 santimetre eninde 1 metre boyunda tampon bezi çıkartıldı.

24.03.2015 09:10  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bademcik ameliyatı olan ve bir süre sonra rahatsızlanan kızın boğazından 2 santimetre eninde 1 metre boyunda tampon bezi çıktı.

BOĞAZINDAN PİS KOKULAR GELMEYE BAŞLADI

Adana'da bademcik ameliyatı olduktan sonra eve dönen 6 yaşındaki S.A., yemekten ve içmekten kesilirken ağzından da pis kokular gelmeye başladı. T.A. (47) kızını ameliyatı yapan Dr. Ali Asghar Abedi'ye götürdü. Doktorun "Enfeksiyon kapmıştır" dediği küçük kız, babası tarafından yeniden eve götürüldü. Şikâyetleri devam eden küçük S., bir hafta sonra yeniden rahatsızlanınca ağabeyi S., kardeşinin kusabilmesi için elini ağzına soktu.

BOĞAZINDAN TAMPON BEZİ ÇIKTI

Eline dokunan maddeyi çeken ağabey S., kardeşinin boğazından 2 santimetre eninde 1 metre boyunda tampon bezi çıkarttı. Bezin çıkartılmasından sonra küçük kız rahatlarken, baba T.A., doktor hakkında davacı oldu.

DOKTORA 2 AY 15 GÜN HAPİS

Geçtiğimiz yıl nisan ayında sonuçlanan davada hâkim, İstanbul Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu tarafından kusurlu bulunan doktoru 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme hükmün açıklanmasını ise geri bıraktı. Ölümden dönen küçük kızın ailesi, avukatları aracılığıyla Sağlık Bakanlığı aleyhine tazminat davası açtı. Mahkeme 50 bin TL manevi tazminata hükmetti.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Doktor, Çocuğun Boğazında 1 Metrelik Tampon Bezi Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • öZLEM: Bunlar gerçekten doktor mu ? Neden son zamanlarda bu tür olaylar arttı ? Kimse işini bilmiyor gibi. 15 1 Yanıtla
  • pf: Her firsatta calisma zamanlari ile ilgili yuruyus yapip is birakiyorlar. Amaclari bu idi ama bakanlik anlamiyor ne yapsinlar yorgun uykusuz az personel cok hasta is yaptirirsan olur tabi ne olacak. 7 4 Yanıtla
  • khan: Normal bizim doktorlar unutkan oluyo bende ameliyat olduğumda başka doktorun farkına varmasıyla öyle bir faciadan kurtuldum 2 0 Yanıtla
  • misafir: Dr nin adina bakilirsa yabanci . 1 0 Yanıtla

Advertisement