Boğazlıyan'da Öğrenciler Deneyerek Öğrendi - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Öğrenciler Deneyerek Öğrendi

Boğazlıyan\'da Öğrenciler Deneyerek Öğrendi

Boğazlıyan İMKB Şükran Ana İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, "Deneylerle öğreniyorum" projesi kapsamında yapmış oldukları eserleri, görücüye çıkardı.

20.05.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan İMKB Şükran Ana İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, "Deneylerle öğreniyorum" projesi kapsamında yapmış oldukları eserleri, görücüye çıkardı.

Okul sergi salonunda gerçekleştirilen serginin açılışına Kaymakam Davut Sinanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Serginin açılışından sonra öğrencilerin yapmış olduğu deneyleri tek tek inceleyen Kaymakam Sinanoğlu, "Öğrencilerimizin deneyerek öğrenmelerini görmek, gelecekte yeni bilim adamlarının yetişeceğinin bir işaretidir. En güzel öğrenme şeklinden bir tanesi de deneyerek, uygulayarak öğrenmedir. Öğrencilerimizin bunu kavradığını görmek, sorunsuz uygulamalarını izlemek bizlere keyif vermiştir. Okul müdürümüz, sınıf öğretmenimiz ve öğrencilere teşekkür ediyorum" dedi.

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ'da, deney yaparak öğrenmenin daha kalıcı olduğunu belirterek, "Çocuklarımıza yeterli rehberlik yaparsak neleri başarabileceklerinin bir ispatıdır bu sergi. Bu nedenle emeği geçen Okul Müdürümüz Mustafa Balım başta olmak üzere Sınıf Öğretmenleri Züleyha Durmuş'a teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Öğrenciler Deneyerek Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement