Boğazlıyan'da Öğrenciler Şehitliği Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Öğrenciler Şehitliği Ziyaret Etti

Boğazlıyan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçe kabristanını ziyaret ederek şehitler için Kur-an'ı Kerim okudu.

27.10.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçe kabristanını ziyaret ederek şehitler için Kur-an'ı Kerim okudu.

Boğazlıyan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Karaçalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul olarak akademik ve mesleki çalışmaların yanısıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini belirtti.

Karaçalı, aşure günü etkinlikleri kapsamında okul öğrencilerinin ilçe mezarlığında bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek Kur-an'ı Kerim ve dua okuduklarını söyledi.

Kabir ziyaretlerinin önemli olduğunu vurgulayan Karaçalı, "Ziyaretçilerin ahreti hatırlaması önemli bir konu. Çocuklarımızı gerçek hayata hazırlamak zorundayız. Hayat bu dünyadan ibaret değil. Bizim öğrencilerimiz iki kanatlı kuş gibidir. Hem bu dünya hem ahret hayatı için hazırlanır. Geçtiğimiz yıllarda çocuklarımızı hayata hazırlama, sosyal sorumluluk bilinci oluşturma, zararlı alışkanlıklardan uzak kalma, toplumsal faaliyetlere katılma etkinlikleri düzenledik. Bu yıl da akademik ve mesleki çalışmalarımızın yanısıra bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi artırarak devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Karaçalı, öğrencilerin zaman zaman ilçe devlet hastanesinde tedavi gören hastalar ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşları da ziyaret ettiğini kaydetti.

Öğrencilerin kabir ziyaretine idareciler ve öğretmenler de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Öğrenciler Şehitliği Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement