Boğazlıyan'da Özel İdare Ekiplerinin Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Boğazlıyan'da Özel İdare Ekiplerinin Çalışmaları

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İlçe Özel İdaresinin her gün hizmet kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

07.05.2016 13:41

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İlçe Özel İdaresinin her gün hizmet kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Sinanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerdeki çalışmaları İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Afşar ve Bayram Eroğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Recep Boylu ile birlikte yerinde incelediklerini söyledi.

Sinanoğlu, ilçeye bağlı köylerde başlatılan çalışmalar kapsamında Yenikışla köyünde bin 500 metrekare alanın kilit parke taşı ile döşenerek, vatandaşın hizmetine sunulduğunu vurguladı.

Köylerde yapımı tamamlanan çalışmaların yanı sıra devam eden projelerin de olduğuna ifade eden Sinanoğlu, "Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte köylere ulaşımın daha konforlu ve güvenli olması sağlanacak. Özel İdare olarak sahadaki hizmetlerimiz devam ediyor. Köylerimizi kışın çamur, yazın ise tozdan ve topraktan kurtarmak için köy içi yol düzenleme çalışmaları da aralıksız devam etmekte." dedi.

Köylerde Özel İdare kanalıyla hummalı bir çalışmanın başlatıldığını belirten Sinanoğlu, köylerde yaşam kalitesini artırmak için her gün çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi.

Sinanoğlu, ayrıca köylerde yol bakım ve onarım çalışmaları ile birilikte içme suyu, çocuk oyun parkları, kamelyalar, fırınlar, mezarlık ve çevre düzenlemesi ile birlikte cami şadırvanı, gibi hizmetlerin de vatandaşın hizmetine sunulacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğazlıyan'da Özel İdare Ekiplerinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement