Boğazlıyan Sporla Güzel Projesi - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan Sporla Güzel Projesi

Boğazlıyan Kaymakamlığınca yürütülen Boğazlıyan Sporla Güzel Projesi'nin tamamlandığı bildirildi.

07.05.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan Kaymakamlığınca yürütülen Boğazlıyan Sporla Güzel Projesi'nin tamamlandığı bildirildi.

Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Dilsiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orta Anadolu Kalkınma Ajansınca (ORAN) desteklenen Boğazlıyan Sporla Güzel Projesi kapsamında inşa edilen parka dinlenme alanları, yürüyüş ve koşu parkurlarıyla çocuk oyun grupları yaptıklarını ve ilçe halkının hizmetine sunduklarını aktardı.

Ailelerin çocukları ve dostlarıyla akşam ve hafta sonları hoş vakit geçirebilecekleri ve spor yapabilecekleri bir alan inşa edildiğini dile getiren Dilsiz, "Aileler, hizmete açtığımız parkımızda hem spor yapıp, hem de dostlarıyla hoş vakit geçirebilecekler. Halkımızın çay içebilecekleri dinlenme alanları, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra çocukların eğlenecekleri oyun alanları mevcut. Parkımız özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor ve bu da bizleri son derece mutlu ediyor. Bu yöndeki projelerimiz ve çalışmalarımız ilerleyen dönemlerde devam edecek" diye konuştu.

Dilsiz, proje kapsamında ayrıca Boğazlıyan Stadı'na 500 kişilik seyirci tribünü inşa edildiğini, kapalı spor salonunun zeminin yenilendiğini, çatısının çelik yapıldığını, fitness salonu ve kafeterya bölümüyle ilgili çalışmalarınsa sürdüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan Sporla Güzel Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement