Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig’de 10. grupta mücadele eden ve ilk yarıyı lider bitiren Zonguldak Kömürspor, Antalya Kemer kampından Zonguldak’a dönerek ikinci yarının ilk maçı olan İnegöl maçı hazırlıklarına başladı.

13.01.2014 17:39

Bölgesel Amatör Lig'de 10. grupta mücadele eden ve ilk yarıyı lider bitiren Zonguldak Kömürspor, Antalya Kemer kampından Zonguldak'a dönerek ikinci yarının ilk maçı olan İnegöl maçı hazırlıklarına başladı.

Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi Antalya Kemer kampını değerlendirerek, kampın çok güzel geçtiğini ve bu hafta oynayacakları İnegöl maçını yenerek lige en iyi şekilde devam etmek istediklerini belirtti. Terzi, "İlk devreyi 5 puan önde lider bitirdik. Devre arasında Antalya Kemer'de kampımızla beraber çalışmalarımız başladı. Kamp çok güzel geçti. 4 tane hazırlık maçı oynadık. Futbolcular gerçekten çok iyi çalıştılar, çok iyi mücadele ettiler. Beni en çok sevindiren sakatsız dönmemiz. Onun için Antalya kampı çok güzel geçti, istediklerimizi aldık. Buraya geldik maç periyotuna giriyoruz artık. Hafta sonu maçımız var. Çocuklarla da konuştuk, bizim için önemli olan bu hafta. İnşallah bu hafta sonu da rakibimizi yenerek lige devam etmek istiyoruz. Birkaç tane denenecek oyuncular var. Baktığımız oyuncular bir kaç tane. Kadromuzu biz 23-24'ün üzerine çıkmadık. Yine büyük bir ihtimalle o sınırlar içerisinde kalacak 24 oyuncu, 3 kaleci, 21 oyuncu. Planlamamız o şekilde olacak. Pazartesi, Salı, Çarşamba yönetimle toplanacağız, ona göre değerlendirip kadroda daralmaya gideceğiz. İsimler belli ama şuan yönetimle konuşup öyle açıklama yapacağız. Kozlu'dan gelen arkadaşlarla katma beraberdik, onlardan çok memnunum. Bizim tam ihtiyacımız olan yaşa girmeyen iyi futbolcular, ikisi de iyi futbolcu. Forvet hattın bir oyuncu ihtiyacımız olabilir. Onunda ekonomik yönü ağır. Bizde başkanla yönetimle şunları konuştuk. İlk önce içerideki ödemeleri yapıp, o ödemeleri bitirdikten sonra dışarıdan pahalı bir transfer olabilir. Onun için birkaç gün daha böyle kendi içimizdeki ödeme planını halledip, ondan sonra dışarıdan çok üst düzey oyuncu bulursak alacağız. Tabi her şeyin başı ekonomi. İçeride biraz ödemeler var. Bu ödemeler yapılıp, içteki huzuru bozmamız lazım" dedi.

Ayrıca, Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, İzmit Belediyespor'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Göktaş'la transfer için görüşme halinde olduklarını ve oyuncunun idmanlara çıktığını belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement