Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlarla bir araya gelerek mahallerdeki sıkıntıları dinledi.

08.10.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlarla bir araya gelerek mahallerdeki sıkıntıları dinledi. Yılmaz, "Bolu Belediyesi tarihinde döşenen parke taşını biz 1 yılda üretip döşüyoruz" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak organize edilen 'Muhtarlar Toplantısında' 43 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Ekrem Çetinkaya ve Bolu Belediyesi'nde görevli daire müdürleri de katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlara yaptığı konuşmada, özellikle bu dönem yeniden yapılanan ve kapasitesini 3 katına çıkaran şantiye ile ilgili bilgiler verdi. Bolu Belediyesi Şantiyesi'nin yeni dönemde sadece Bolu'ya değil tüm Türkiye'ye en ucuz ve en kaliteli malzemeyi sağlayacağını belirten Yılmaz, "Bolu Belediyesi'nde göreve ilk geldiğimizde belediyenin bütün geliri 10 milyon civarlarındaydı. Bugün ise bizler sadece 15 milyonluk bir geliri kurduğumuz günden beri tek başına şantiyemizden kazanıyoruz. Bugün ise yeniden yapılandırdığımız şantiyeden 25 milyonun üzerinde bir gelir elde etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

"Belediye tarihinde döşenen parke taşını biz 1 yılda üretip döşüyoruz"

Bolu Belediyesi'nin mevcut parke taşı fabrikasını da yenilediklerini belirten Başkan Yılmaz, "Parke taşı fabrikamızdan da bahsedecek olursak, Bolu Belediyesi'nin var oluşundan 2004 yılında bizim görevi aldığımız güne kadar Bolu merkezde döşenen parke taşı miktarı 250 bin m2'dir. Biz ise parke taşı fabrikamızda yılda 350-400 bin m2 parke taşı üretiyor ve döşüyoruz. Bu rakamları şöyle bir karşılaştırırsanız, bir tarafta bizim yıllık üretimimiz diğer tarafta ise Bolu Belediyesi tarihinin toplam üretimi ki bizim ne büyüklükte bir çalışma içerisinde olduğumuzu anlarsınız. "Belediye tarihinde döşenen parke taşını biz 1 yılda üretip döşüyoruz. Şimdi ise parke taşı fabrikamızı da yeniledik ve üretimimiz 1 milyon m2'ye ulaşacak" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement