Bolu'da Bereket Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Bereket Ormanı Oluşturuldu

Bolu\'da Bereket Ormanı Oluşturuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Gönül Elçileri' projesi kapsamında Bolu'da Bereket Ormanı oluşturuldu.

26.03.2015 17:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Gönül Elçileri' projesi kapsamında Bolu'da Bereket Ormanı oluşturuldu. Ormana 700 fidan dikildi.

Bolu merkeze bağlı Yumrukaya Köyü'ndeki etkinliğe Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş, Bolu İl Jandarma Komutan Albay Türker Yılmaz, Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, daire müdürleri, huzurevlerinde kalan yaşlılar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Nagihan Baruş törende yaptığı konuşmada Gönül Elçileri projesinin önemine değinerek, "Diktiğimiz fidanlar yemyeşil ağaçlar olsun, ağaçlar mutluluğumuz olsun, mutluluğumuz daim olsun. Orman varlığımızı çoğaltma yönünde sarf edilen her çaba, bu toprakları kanlarıyla yoğurarak bize ebedi vatan kılan şehitlerimizin, gazilerimizin mirasına layıkıyla sahip çıkmanın da bir gereğidir. Toprağımıza diktiğimiz her bir fidan, toprağımızın bekçisi, suyumuzun koruyucusu, soluduğumuz havanın filtresi olacaktır. Bugün diktiğimiz her bir fidan çocuklarımızla birlikte büyüyecek, onlara yaşam kaynağı olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından oluşturulan Bereket Ormanı'na ilk fidanları Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş dikti. Vali Baruş ve eşi ağaç diken öğrencilere de yardım etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın anısına da birer fidan dikildi. Bereket Ormanı'na 450 batı ladini, 250 mavi ladin fidanı olmak üzere 700 fidan dikildi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Bereket Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement