Bolu'da Doktor ve Hemşirenin Darbedilmesi - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Doktor ve Hemşirenin Darbedilmesi

Bolu\'da Doktor ve Hemşirenin Darbedilmesi

Bolu Valisi Zahteroğulları, bir hasta yakını tarafından darbedilen doktoru ziyaret etti.

04.07.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bir hasta yakını tarafından darbedilen Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktoru ziyaret etti.

AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde darp nedeniyle tedavisi süren doktor İstemihan Öztürk'ü ziyaret eden Vali Zahteroğulları, olayla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Zahteroğulları, hasta yakını tarafından şiddete maruz kalan doktoru ziyaret ederek, tüm doktor ve sağlık çalışanlarına destek olmak istediğini söyledi.

Sağlık çalışanlarına yapılan bu tür saldırıları şiddetle kınadığını belirten Zahteroğulları, "Dünyanın en zor ve en kutsal görevlerinden birini yapan, insanların acılarını dindirmeye ve hayatlarını kurtarmaya yönelik gece gündüz canla başla çalışan sağlık çalışanlarının bu tür davranışları hiç hak etmediğini düşünüyorum. Şiddetin hiçbir zaman  gerekçesi ve sebebi olamaz" diye konuştu.

Zahteroğulları, Öztürk'ün hastaya bir aydır her türlü kolaylığı gösterdiğini ifade ederek, "Doktorumuz bir başka hastayla konuşurken böyle bir olay meydana gelmiş. Bir tartışmanın sonucunda saldırı olsa insanın belki kendini müdafa şansı da olur. İşini yapmış ve bir başka bir hasta ile ilgilenirken böyle bir olay olmuş" ifadesini kullandı.

AİBÜ Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü'nde tedavi gören hasta yakını Savaş Y, tartıştığı doktor İstemihan Öztürk ile kendilerini ayırmaya çalışan hemşire Mehpare Kaya'yı darbetmişti. Aldığı darbelerle burnu ve sağ kolu kırılan Öztürk, hastanede tedavi altına alınmıştı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'da Doktor ve Hemşirenin Darbedilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement