Bolu'da Sağlık Kuruluşları Birleşti - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Sağlık Kuruluşları Birleşti

Bolu\'da Sağlık Kuruluşları Birleşti

Bolu’da imzalanan protokol çerçevesinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Bolu Kamu Hastaneler Birliği bünyesine alınarak tek çatı altında birleştirildi.

23.06.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da imzalanan protokol çerçevesinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Bolu Kamu Hastaneler Birliği bünyesine alınarak tek çatı altında birleştirildi.

Kentte hizmet veren tüm sağlık kuruluşlarının tek çatı altında toplanarak bir arada hizmet vermesini amaçlayan protokol imzalandı. Bolu Valiliği Toplantı Salonu'nda imzalanan protokole Vali Ahmet Zahteroğulları, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Özmen katıldı. Protokol kapsamında İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Köroğlu Devlet Hastanesi, İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilçe hastanelerini bünyesinde barındıran Bolu Kamu Hastaneler Birliği, yeni düzenlemeyle AİBÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile de birleşti. Kentteki tüm hastanelerin tek çatı altında birleşmesiyle birlikte şuan 2 bin kişiyle sağlık hizmeti sunan Kamu Hastaneler Birliği'nin personel sayısı da 2 bin 600'ü aştı. Yönetim birimlerinde de değişiklik olabileceği belirtildi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu'da Sağlık Kuruluşları Birleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement