Bolu Kavşakta 5 Araç Birbirine Girdi: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bolu Kavşakta 5 Araç Birbirine Girdi: 6 Yaralı

Bolu Kavşakta 5 Araç Birbirine Girdi: 6 Yaralı

Kavşakta 5 araç birbirine girdi: 6 yaralı Bolu'da, D-100 karayolundaki kavşakta 5 aracın karışmasıyla meydana gelen zincirleme kazada, 6 kişi yaralandı.

23.06.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavşakta 5 araç birbirine girdi: 6 yaralı

Bolu'da, D-100 karayolundaki kavşakta 5 aracın karışmasıyla meydana gelen zincirleme kazada, 6 kişi yaralandı.

Kaza saat 16.30 sıralarında D-100 karayolu Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Kırmızı ışıkta duran Burhanettin Perçin yönetimindeki 14 EL 584 plakalı kamyona arkadan hızla gelmekte olan İbrahim Arslanoğlu'nun kullandığı 14 FJ 069 plakalı ticari araç çarptı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapan Mustafa Özkoparan yönetimindeki 14 BM 518 plakalı cip önündeki Ali Sezen idaresindeki 14 DY 968 plakalı otomobile, Sezen'in aracı da kontrolden çıkarak önündeki Alper Tokgöz yönetimindeki 14 GA 049 plakalı araca çarptı. Kazada kamyona arkadan çarpan ve bir piliç entegre tesisinde çalışan veterinerlerin bulunduğu ticari araçtaki 4 kişi yaralandı. Hurdaya dönen ticari araçtaki yaralılar, çevredekiler tarafından çıkarıldı.

Kazada yaralanan ticari araç içerisindeki sürücü İbrahim Arslanoğlu, Ahmet Ünal, Vedat Alguz ile Erdoğan Berber, diğer araçların sürücüleri Ali Sezen ile Mustafa Özkoparan kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Kavşakta 5 Araç Birbirine Girdi: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement