Bolu Teoman Aibü'de Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Bolu Teoman Aibü'de Konser Verdi

Bolu Teoman Aibü\'de Konser Verdi

Teoman AİBÜ'de konser verdiBolu'da Abant İzzet Baysal Üniversitesi(AİBÜ)?de sahne alan rock müziğin usta ismi Teoman, sevilen şarkılarıyla hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.

19.04.2016 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teoman AİBÜ'de konser verdi

Bolu'da Abant İzzet Baysal Üniversitesi(AİBÜ)?de sahne alan rock müziğin usta ismi Teoman, sevilen şarkılarıyla hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu çok sayıda müziksever katıldı. Sahnede 'Aşk Kırıntıları', 'Renkli Rüyalar Oteli', 'Kupa Kızı Sinek Valesi', 'Serseri' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Teoman'a, hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Genç kızların büyük ilgi gösterdiği konserde, hayranları Teoman'a dokunmak ve fotoğrafını çekmek için birbiriyle yarıştı.

Yaklaşık 1 buçuk saat boyunca sahnede kalan Teoman, konserini tamamlayarak kulise gitti. Hayranları konserin yapıldığı Bordo Salon'dan ayrılmaya başladığı sırada hayranlarına sürpriz yapıp tekrar sahneye çıkarak 'Serseri' isimli şarkısını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Teoman Aibü'de Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement