Bomba IŞİD'in Elinde Patladı: 3 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bomba IŞİD'in Elinde Patladı: 3 Ölü, 4 Yaralı

Bomba IŞİD\'in Elinde Patladı: 3 Ölü, 4 Yaralı

Kerkük'ün Molla Abdullah Beldesi'nde, IŞİD mensuplarının yerleştirmek istedikleri bomba ellerinde patladı. Olayda 3 militan öldü, 4 militan da yaralandı.

20.10.2014 10:10  Güncelleme: 10:43

Kerkük'ün Molla Abdullah Beldesi'nde, IŞİD mensuplarının yerleştirmek istedikleri bomba ellerinde patladı. Patlamada 3 IŞİD mensubu öldü, 4'ü yaralandı.

"CAN ALMAK İSTERKEN CANLARINDAN OLDULAR"

Kerkük Emniyet Müdürü Albay Serhad Kadir, dün akşam IŞİD mensuplarının Molla Abdullah Beldesi içinde bazı yerlere yerleştirmek istedikleri patlayıcının ellerinde patladığını açıkladı. Patlama sonucunda 3 IŞİD mensubu ölürken, 4'ünün ise yaralandığı belirtildi.

"MEVZİLER BİRBİRİNE 50 METRE MESAFEDE"

Molla Abdullah Beldesi'nde peşmerge ve IŞİD mevzileri arasında yaklaşık 50 metrelik iki köprü bulunuyor. Dukan çayının ayırdığı mevzilerde peşmerge ve IŞİD mensupları birbirlerini görebiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bomba IŞİD'in Elinde Patladı: 3 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • limon: YAHU ELHAMDULİLLAH ALLAH BİZE YARDIM EDİYOR. . . ŞİMDİ ABD NİN SİLAH YARDIMINDAN SONRA T. C. KALKIP BENDE SİLAH YARDIMI YAPICAM DER. . UFAK DEFEK YARDIM EDER. . SONRA KAFAMIZI ŞİŞİRİRLER BİZ SİZE YARDIM ETTİK DİYE. İHANETLERİNİ UNUTACAĞIMIZI ZANNEDERLER. . EN ZOR ZAMANIMINZDA IŞİDE YARDIM EDEREK KÜRTLERE İHANET ETTİLER. . AMA HERKES ANLADI IŞİDİN KARŞISINDA EN KARARLI VE SİLAH ŞARTLARI EŞİT OLDUĞUNDA YENİLMEZ GÜÇ KÜRTLERDİR. . . . 3 GÜNKÜ KOBANİ AYAKLANMASI DÜNYADA SES GETİRDİ VE BİZE SİLAH YARDIMINA BAŞLADILAR. . O ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE ŞEHİT OLAN GENÇLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN. . BOŞUNA ÖLMEDİLER. . . ZAMAN VE DEVRAN KÜRTLERDEN YANA. . TAYYİP VE EKİBİ İSTEDİĞİ KADAR KENDİNİ PARÇALASIN. . ALLAH HER ZAMAN MAZLUMLARIN YANINDADIR. . . 18 12 Yanıtla
  • ahmet: büyük allahın sen kafirleri hep böyle cezalandır, hele hele adını kullanıp zulüm yapanları ise mislitle cezalandır. 24 0 Yanıtla

Advertisement