Bornova'da 'Bahar Tzliği' - Son Dakika
Güncel

Bornova'da 'Bahar Tzliği'

Bornova Belediyesi, temiz çevre bilincini artırmak amacıyla ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda başlattığı Bahar Temizliği'ni Atatürk Mahallesi'nde de sürdürdü.

03.04.2015 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Mahallesi Muhtarlığı önünde buluşan vatandaşlar belediye temizlik işçileriyle birlikte sokaklara atılan çöpleri temizledi, herkese örnek oldu

Bornova Belediyesi, temiz çevre duyarlılığını artırmak amacıyla başlattığı 'Bahar Temizliği'' hareketini sürdürüyor. İlk olarak Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve Mustafa Kemal Caddesi'ni boydan boya geçerek temizleyen vatandaşlar Atatürk Mahallesi'nde de örnek 'Bahar Temizliği'ni sürdürdü. Atatürk Mahallesi Muhtarlığı'nın önünde buluşan vatandaşlar, Bornova Belediyesi temizlik işcileriyle birlikte sokakları temizledi. Bornova Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte büyükleriyle birlikte yerlere atılan çöpleri temizleyen çocuklar da yaşıtlarına örnek oldu. Bornova Belediyesi'nin araç filosuna kattığı yeni mobil sokak süpürge araçları da Bahar Temizliği'ne katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, temizlik hareketini her hafta farklı bir mahallede yapmaya devam edeceklerini söyledi. En büyük temizliğin kirletmemek olduğunun vurgulayan Başkan Olgun Atila, "Bornova Merkez'deki ilk etkinliğimizin ardından Atatürk Mahallesi'nde de vatandaşlarımızın yoğun bir katılım göstermesi bizi çok mutlu etti. Sokaklarımıza, evimize daha iyi bakarsak çocuklarımıza daha iyi bir çevre, daha iyi bir gelecek bırakırız. Yaşanılabilir bir Bornova için bütün hemşehrilerimizle birlikte temizlik hareketimizi başlattık, sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da 'Bahar Tzliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement