Bornova Gençlerle Güzel - Son Dakika
Yerel

Bornova Gençlerle Güzel

Bornova Gençlerle Güzel

Hizmet yolunda ‘Ortak Akıl’ ilkesi ile hareket eden ve toplumun tüm kesimlerinin görüşüne başvuran Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu doğrultuda okul stajlarını Bornova Belediyesi’nde yapan öğrencilerle de bir araya geldi.

20.07.2014 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet yolunda 'Ortak Akıl' ilkesi ile hareket eden ve toplumun tüm kesimlerinin görüşüne başvuran Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu doğrultuda okul stajlarını Bornova Belediyesi'nde yapan öğrencilerle de bir araya geldi. Kim ortaya koyarsa koysun, kenti daha ileriye taşıyacak projelere açık olduklarını ifade eden Başkan Atila, stajyer öğrencilerden de kentin gelişimi için yeni fikirler üretmelerini istedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, stajlarını Bornova Belediyesi'nde yapan lise ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Yaklaşık 80 öğrencinin yer aldığı toplantı, Bornova Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantı, öğrencilerin kendilerini tek tek tanıtmasıyla başladı.

Stajyerlerin de Bornova Belediyesi ailesinin bir parçası olduğunu belirten Başkan Atila, "Bizim için çok önemlisiniz. Şu an oturduğunuz koltuklarda ileride yine sizler olacaksınız. Atatürk ilkeleri doğrultusunda ülkemizi, kentimizi ve ilçemizi daha da ileriye götürmek için çalışacaksınız" diye konuştu.

Öğrencileri dinleyip, görüş ve isteklerini not alan Başkan Atila, sınırlarında 3 üniversite bulunan Bornova'yı, gençlerin daha etkin olduğu bir kampüs alanına çevirmek istediklerini söyledi. Üniversitelerle işbirliği içerisinde olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Daha yaşanabilir bir kent için siz gençlerin katkılarına da ihtiyacımız var. Bornovamızda yaşam kalitesini yükseltecek fikir ve projeleriniz varsa mutlaka bizlerle paylaşın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova Gençlerle Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement