Boşaltın' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu - Son Dakika
Güncel

Boşaltın' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu

Boşaltın\' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu

'Boşaltın' tebligatı çarşısı esnafını sıkıntıya soktu ANKARA'nın Altındağ İlçe Belediyesi, Anafartalar Mahallesi sınırları içerisinde 20 yıldır Ulus Telefoncular Çarşısı esnafına '7 gün içerisinde boşalt' tebligatı, esnafları sıkıntıya soktu.

08.01.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Boşaltın' tebligatı çarşısı esnafını sıkıntıya soktu

ANKARA'nın Altındağ İlçe Belediyesi, Anafartalar Mahallesi sınırları içerisinde 20 yıldır Ulus Telefoncular Çarşısı esnafına '7 gün içerisinde boşalt' tebligatı, esnafları sıkıntıya soktu. Tebligatla şok yaşadıklarını ifade eden esnaflar, Osmanlı ve Yunus Emre hassasiyetinin kendilerine de gösterilmesini istediler.

Bu konudaki tedirginliğini dile getiren çarşı içinden bir esnaf, 20 yıllık esnaf olanlar var. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Ulus Zabıta Müdürlüğü, 'bulunduğunuz iş yerlerini 7 gün içerisinde boşaltın. Boşaltmadığınız takdirde belediyemiz tarafından boşaltılarak yapılan masraflar da tarafınızdan tahsil edilecek' tebligatı esnaflar arasında şok etkisi yarattı. Bu kış kıyamette 7 gün içerisinde nereye ve nasıl gideriz. Buradaki esnaf zor şartlarda evine ekmek götüren insanlar, ödemekle yükümlü olduğu borçları var. Buradaki yıkıma esnaf olarak karşı değiliz. Zamanlamaya karşıyız. 7 gün içerisinde hemen boşaltmak hiç de kolay değil. Yetkililerden isteğimiz, Keçiören'deki Osmanlı ve Dışkapı'daki Yunus Emre çarşılarına gösterilen hassasiyetin bizlere de gösterilmesini istiyoruz dedi.

Ankara'nın Ulus, İtfaiye Meydanı olarak bilinen yerde barakalar içerisinde Telefoncular Çarşısı olarak bilinen çarşı esnafına Büyükşehir Belediyesi tarafından 'çarşıyı 7 gün içerisinde boşaltın' tebligatı şok etkisi yarattığını ifade eden esnaflar, sıkıntılarını dile getirdiler. Çarşı esnafı, 20 yıllık esnaflık yaptığın yeri 7 gün içerisinde boşaltın tebligatı aldık. Bu durumu görüşmek için Büyükşehir Belediyesine gittik, ama bir yetkili ile görüşemedik. Altındağ Belediyesi de aynı. Çarşı esnafının sıkıntılarını dile getirmek için topladığımız 300'den fazla imzalı dilekçeyi TBMM'ne götürdük ve yardım istedik. Keçiören'de yanan Osmanlı Pazarı'na gösterilen hassasiyeti buradaki insanlara da gösterilmesini istiyoruz diye konuştular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşaltın' Tebligatı Çarşısı Esnafını Sıkıntıya Soktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement