Boşanmak İsteyen Eşini Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Boşanmak İsteyen Eşini Öldürüp İntihar Etti

* Eyüp'te bir koca, kendisinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi eşini öldürüp, intihar etti.

14.01.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Eyüp'te bir koca, kendisinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi eşini öldürüp, intihar etti.

Hatice Topçu'nun, "çağrılı koruma" kararı aldığı öğrenildi.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/ İstanbul DHA

Eyüp'te 3 çocuk babası Murat Topçu, kendisinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi eşi Hatice Topçu'u öldürüp, intihar etti. Hatice Topçu'nun savcılıktan "çağrılı koruma kararı" aldığı öğrenildi.

İddiaya göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 28 yaşındaki Hatice Topçu, 37 yaşındaki eşi Murat Topçu'dan boşanma kararı aldı. Murat Topçu, barışmak için eşi Hatice Topçu'yu dün akşam saat 20.30 sıralarında Yıldız Tabya Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki boş bir araziye çağırdı. Kadın, "çağrılı koruma" kararı aldığı halde durumu polise bildirmeyip, Murat Topçu ile görüşmeye gitti. Hatice Topçu, eşinin barışma isteğine olumsuz yanıt verince, ikili arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sırasında, yanında getirdiği tabancasını çıkaran Murat Topçu, eşi Hatice Topçu'yu başından vurarak öldürdü. Daha sonra aynı tabancayı başına dayayan Murat Topçu, tetiğe basarak intihar etti.

CENAZEDE GÖZYAŞI

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Murat Topçu ve Hatice Topçu'nun cenazeleri, yapılan otopsilerin ardından ailelerine teslim edildi. Murat Topçu'nun cenazesi memleketi olan Ordu'ya götürüldü. Hatice Topçu'nun cenazesi ise Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hatice Topçu'nun yakınları cenazede gözyaşı döktü.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hatice Topçu'nun babası Cemal Baylan, 'Koruma kararı bitmişti. Koruma kararını yeni alacaktı. Boşanma kararı almışlardı. O zamandan beri ayrı yaşıyorlardı. Bizim inancımıza göre damat da evlat sayılır. Çok üzgünüz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanmak İsteyen Eşini Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement