Bosch SoftClose Ankastre Fırını - Son Dakika
Güncel

Bosch SoftClose Ankastre Fırını

Bosch SoftClose Ankastre Fırını

Mutfakların en yumuşak huylu ankastre fırını için iki ünlü oyuncu kamera karşısına geçti

25.04.2012 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem Yüzyıl'ın Nigar Kalfası ve Sakarya Fırat'ın Komutanı

Bosch SoftClose ankastre fırın için mutfakta

Bosch Ev Aletleri'nin, ne kadar sert ve hızlı kapatılırsa kapatılsın, her seferinde oldukça yumuşak bir şekilde kapanmasıyla mutfakların en yumuşak huylu ankastre fırını unvanına sahip SoftClose için hazırladığı yeni reklam filmi yayına girdi. "Sert itseniz bile yumuşak kapanır. Sesi, sedası çıkmaz" mesajını veren Bosch SoftClose ankastre fırın reklam filminde, biri Muhteşem Yüzyıl dizisinin Nigar Kalfası Filiz Ahmet, diğeri Sakarya Fırat dizisinin ünlü Komutanı Tayanç Ayaydın olmak üzere iki ünlü oyuncu, başrolleri paylaşıyor.

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri'nin, SoftClose kapak özellikli yeni ankastre fırını için hazırlanan reklam filmi, televizyon kanallarında yayınlanmaya başladı. Film, ürünün özelliğiyle tezat oluşturacak şekilde düşünülerek, hazırlandı. Mutfakta panik halinde sofra hazırlığında olan bir çift, aceleden dolap kapaklarını sert kapatarak oldukça yüksek ses çıkarıyor. Oysa aynı sertlikle kapatılan Bosch SoftClose fırın kapağı hiç ses çıkarmadan, yumuşacık kapanıyor. Neredeyse hiç diyaloğun yer almadığı ve efektlerin beslediği film, oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinden Hürrem Sultan'ın sırdaşı ve destekçisi Nigar Kalfa'yı canlandıran Filiz Ahmet ve Sakarya Fırat dizisinden Komutan Osman Kanat olarak tanıdığımız Tayanç Ayaydın'ın uyumlu ve doğal oyunculukları, filmi daha da seyirlik kılıyor.

Ses getirecek yenilik: Bosch SoftClose sessiz kapak

Yeni reklam filmi ile ilgili değerlendirme yapan Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, "En telaşlı anlarda bile kolay ve konforlu kullanım imkanı sunan Bosch SoftClose ankastre fırınımızı, mutfakta daha huzurlu ve sessiz bir yaşam düşleyen tüketicilerimizin beklentisini karşılamak üzere geliştirdik. Bosch SoftClose ankastre fırınımızın kapıları sahip olduğu özel menteşeler sayesinde ne kadar sert ve hızlı kapatılırsa kapatılsın, her seferinde oldukça yumuşak bir şekilde kapanıyor. Dolayısıyla, sert kapanan kapıların çıkarttığı rahatsız edici sesi ortadan kaldırıyor. Eliniz kolunuz doluyken, fırın kapağını bir dirsek dokunuşuyla ittiğinizde bile kolayca kapanarak, kolay kullanımın yanı sıra konforlu bir kullanım şekli de sunuyor. Reklam filmimizde de, değerli oyuncular Filiz Ahmet ve Tayanç Ayaydın çifti, fırınımızın ses getirecek sessizlik özelliğini en güzel şekilde aktarıyor" dedi.

Altıncı Duyu Reklam Ajansı Yetkilisi'nin filmle ilgili verdiği bilgiler şu şekilde: "Bosch, küçük ayrıntılar üzerine geliştirdiği teknolojilerle fark yaratan bir marka. Daha önce hiç üzerinde düşünmediğiniz ama birinin sizin yerinize düşünüp hayata geçirdiğini görünce, ne kadar önemli olduğunu fark ettiğiniz şeyler bunlar. SoftClose fırın kapağı gibi. Ne kadar sert iterseniz itin, yumuşacık kapanıyor. Sessiz sedasız. Demek ki, bir fırın kapağı sessiz kapanabilirmiş. O ana kadar kafa yormadığınız bu ayrıntıyı filmde, dolaylı hiçbir anlatıma girmeden olduğu gibi göstererek anlatmayı seçtik.''

Film Künyesi

Reklam Ajansı: Altıncı Duyu

Reklamveren: BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Bosch)

Ürün: Bosch SoftClose Ankastre Fırın

Yönetmen: Şener Sonuşen

Yapım Şirketi: Shortcut

Müzik: Temel Zümrüt

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bosch SoftClose Ankastre Fırını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement