Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Sırp Üyesi Radmanoviç, Türkiye'nin Saraybosna... - Son Dakika
Güncel

Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Sırp Üyesi Radmanoviç, Türkiye'nin Saraybosna...

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Sırp üyesi Neboyşa Radmanoviç tarafından kabul edildi.

23.07.2014 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Sırp üyesi Neboyşa Radmanoviç tarafından kabul edildi.

Başkent Saraybosna'daki Devlet Başkanlığı binasında yapılan görüşme, başında görüntü alınmasına izin verilmesinin ardından basına kapalı olarak devam etti.

Büyükelçi Erginay, görüşmenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Radmanoviç ile iki ülke arasındaki iyi ilişkilerin daha da yüksek düzeye getirilmesi konusunun yanı sıra, ekonomik, ticari ve diğer alandaki ilişkilerin ilerletilmesini görüştüklerini kaydetti.

Görüşmede Bosna Hersek'te şu anda kadar devam eden ve gelecekte yapılması planlanan bazı projeler hakkında konuşulduğunu belirten Erginay, Radmanoviç ile Bosna Hersek'te yaşanan sel felaketinin akabinde yapılan çalışmalar, ayrıca son dönemde Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri de ele aldıklarını söyledi.

Erginay, 10 Temmuz tarihinde Konsey Başkanı Bakir İzzetbegoviç'e güven mektubunu sunduğunu hatırlatarak, "Şu anda Konsey üyelerine nezaket ziyaretinde bulunuyorum. Radmanoviç ile de çok sıcak ve güzel bir görüşmemiz oldu" dedi. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Sırp Üyesi Radmanoviç, Türkiye'nin Saraybosna... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement