Boyabat HEM Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Boyabat HEM Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Boyabat HEM Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Boyabat Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün yıl sonu sergisi yapıldı.

05.06.2014 10:50  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü'nün yıl sonu sergisi yapıldı.

Kaymakam Bilal Bozdemir, HEM'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, HEM'in 250'nin üzerinde açılan kurslarından 5 binin üzerinde kursiyerin faydalandığını söyledi.

Kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Bozdemir, "Biz kurslarımızı halkımızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak açıyoruz. Bizim önümüzdeki yıl için birtakım planlarımız var. Ancak halkımızdan, gençlerimizden, kadınlarımızdan  açılması gereken kurslarla ilgili teklifler geldiğinde değerlendirmeye alacağımızı da bilmenizi istiyorum" dedi.

HEM Müdürü İdris Sezer ise eğitim faaliyetlerinin "her zaman, her yerde, herkes için eğitim" parolasıyla hem merkez binasında hem de köylerde devam ettiğini ifade etti.

Sezer, "Müdürlüğümüzce sınavlara hazırlama kursları başta olmak üzere spor, resim, karikatür, müzik, dil, bilgisayar kursları gibi değişik alanlarda kurslar düzenlenmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Özellikle meslek edindirme kurslarımızdan İş Makinesi Operatörlüğü yoğun ilgi görmüştür. Sergimizin açılışına katkıları olan herkese teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların sonunda dereceye giren kursiyerlere belgeleri verilerek serginin açılışı gerçekleştirildi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boyabat HEM Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement