Boyabat'ta Çevre Sergisi - Son Dakika
Yerel

Boyabat'ta Çevre Sergisi

Boyabat\'ta Çevre Sergisi

Dünya Çevre Günü dolayısıyla Karikatürcüler Derneği ve Boyabat Kaymakamlığı tarafından Boyabat’ta ‘Çevre Karikatürleri Sergisi’ açıldı.

06.06.2014 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Çevre Günü dolayısıyla Karikatürcüler Derneği ve Boyabat Kaymakamlığı tarafından Boyabat'ta 'Çevre Karikatürleri Sergisi' açıldı.

Sergide Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencilerinin karikatürleri ilgi odağı oldu.

Boyabat YBO öğrencilerini katkılarıyla çevreye dikkat çekmek amacıyla Tarihi Boyabat Evi'nde sergilenen karikatür sergisinin açılışını Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir yaptı. Açılış konuşmasını yapan Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu (YBO) resim öğretmeni ve karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu, sergideki amaçlarının çevreye duyarlılık kazandırmak olduğunu söyledi.

Ayrancıoğlu, "Sergide derece almış olan 44 sanatçıya ait 44 eserin yer alıyor. Bu eserlerin 14 tanesi Boyabat Yaşar Topçu YBO öğrencilerine ait ve bu eserlerin hepsi de değişik yarışmalarda derce almış eserlerdir. Bugün çevreye dikkat çekmek için burada sergi açıyoruz. Sergideki amacımız insanların hem çevreye duyarlı olmaların sağlamak hem de böyle bir mekanda yaparak Tarihi Boyabat Evlerini kamuoyuna tanıtmaktır" diye konuştu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement