Bozüyük'te 2015'in İlk Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te 2015'in İlk Mezuniyet Töreni

Bozüyük\'te 2015\'in İlk Mezuniyet Töreni

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine katılarak öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

17.04.2015 15:35

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katılarak öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Bozüyük Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Okul Müdürü Mahmut Atasoy, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Okul Müdürü Atasoy'un öğrencilere hitaben yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler düzenlenen eğlenceli yarışmalarda birbirleriyle yarıştı. Okul birincisinin şeref kütüğüne adını yazdırmasının ardından diploma törenine geçildi. Mezun olan öğrenciler diplomalarını Okul Müdürü Atasoy ve Milli Eğitim Müdürü Gümüş'ün elinden alırken Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Okul birincisini tebrik ederek hediyesini takdim etti.

Bozüyük Belediyesi'nin oturma düzeni, ses sistemi ve canlı müzik desteği verdiği programda öğrenciler mezuniyet sevinci ile doyasıya eğlendi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 2015'in İlk Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement