Bozüyük'te Düzensiz Araç Parkları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Düzensiz Araç Parkları

Bozüyük\'te Düzensiz Araç Parkları

Bozüyük’te bilinçsizce kaldırımlara park eden araç sahipleri, hem yayaların geçiş hakkına engel olurken, kaldırımlarda da deformasyona neden oluyor.

11.08.2015 16:01

Bozüyük'te bilinçsizce kaldırımlara park eden araç sahipleri, hem yayaların geçiş hakkına engel olurken, kaldırımlarda da deformasyona neden oluyor.

İlçe genelinde yayaların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla ayrılan yaya kaldırımlarını işgal eden araç sürücüleri vatandaşların tepkisine neden oluyor. Kaldırımlara araç parkı yapılan bölgelerde bulunan esnaf ve vatandaşlar, kaldırımlara park edilen araçların vatandaşların yürümesini ve özellikle de yürüme engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerle geçişlerini kısıtladığını belirterek; "Yaya yollarının üzerine park edilen araçlar yayaların yürümesini zorlaştırdığı gibi bazı noktalarda özellikle engelli vatandaşlarımızın geçişini tamamen engelliyor. Araç sürücüleri araçlarını kaldırıma park ederken lütfen bunları göz önüne alsınlar" dediler.

Sürücülerin araçlarını kaldırımlardan ziyade kendilerine ayrılan park yerlerine park etmeleri gerektiğini söyleyen vatandaşlar, ayrıca bu tür sürücülerin kamunun ortak malı olan kaldırımlara da büyük zarar verdiğini, deformasyonlara neden olduğunu belirterek "Hepimiz için yapılan yatırımları korumak ve kollamak, kamu malına sahip çıkmak bizim vatandaşlık görevimiz" dediler.

Araçlarını kaldırımlara park eden sürücülere aynı zamanda Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulanıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Düzensiz Araç Parkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement