Bozüyük'te "Eğiticilerin Eğitimi" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te "Eğiticilerin Eğitimi" Projesi

Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, kentte "Eğiticilerin Eğitimi" projesi kapsamında tüketicilere eğitim verileceğini söyledi.

13.01.2015 17:20  Güncelleme: 17:39

Tüketici Hakları Derneği (THD) Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, kentte "Eğiticilerin eğitimi" projesi kapsamında tüketicilere eğitim verileceğini bildirdi.

Sabırlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede bilinçli tüketici profilinin oluşturulması için çaba harcadıklarını belirterek, tüketici hakları eğitimi konusundaki eksikliği gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar ve Genel Başkan Yardımcısı Ergün Kılıç'ın 24-25 Ocak tarihleri arasında verilecek eğitimlere katılacağını ifade eden Sabırlı, şöyle konuştu:

"Her insan bir tüketicidir. Dolayısıyla bu çerçevede tüketicilerin bilinçli olması gerekmektedir. Bizde ilçemizde başlattığımız proje kapsamında dernek üyelerimiz,  öğretmenler, kamu ve özel sektör çalışanları ile vatandaşlara tüketici hakları eğitimi vereceğiz. Bu sayede ilçemizde yaşayan vatandaşları tüketici hakları konusunda bilinçlendireceğiz." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 'Eğiticilerin Eğitimi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement