Bozüyük'te Kaldırım Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Kaldırım Düzenleme Çalışmaları

Bozüyük\'te Kaldırım Düzenleme Çalışmaları

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren okulların etrafı kaldırımlarla kaplanarak öğrencilerin okula gidiş gelişleri kolaylaştırıldı.

23.09.2015 15:31

Bozüyük'te 4 Eylül Mahallesi'nde eğitim veren okulların etrafı kaldırımlarla kaplanarak öğrencilerin okula gidiş gelişleri kolaylaştırıldı.

4 Eylül Mahallesi'nde eğitim veren ve kaldırımları bulunmayan okulların etrafı ile okul güzergahlarında başlatılan kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlandı. Öğrencilerin okula ulaşımlarını daha kolay ve güvenli bir hale getiren kaldırım çalışması ile ayrıca daha modern, temiz ve güzel bir görünüm elde edildi. Bozüyük Belediyesi ekiplerince 4 Eylül Mahallesi'nde yürütülen kaldırım düzenleme çalışmalarına ilave olarak ilçe genelinde muhtelif yerlerde, Fahri Korutürk Caddesi, Seramik Caddesi ve Yunus Nadi Caddesi'nde, Tekke Mahalle ve Yediler Mahallesi'nde yapılan modern kaldırım uygulamaları ile cadde ve sokaklar daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşturulurken ayrıca yeni kaldırımlar yayaların ulaşımında kolaylık ve güvenlik sağlıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Kaldırım Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement