Bozüyük'te Pastanelere Bayram Denetimi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Pastanelere Bayram Denetimi

Bozüyük\'te Pastanelere Bayram Denetimi

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde pasta, tatlı, baklava imalatı yapan pastaneleri denetledi.

28.06.2016 16:43

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde pasta, tatlı, baklava imalatı yapan pastaneleri denetledi.

Yapılan denetimlerde; iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığına, üretim ve satışların hangi ortamlarda yapıldığına bakıldı. İş yerlerinin sağlık karnelerini, iş yeri açma ruhsatlarını ve tatil ruhsatlarını da inceleyen ekipler yapılan üretimlerin hijyen kurallarına uygunluğu konusunda titiz davranarak; çalışanların iş önlüğü kullanıp kullanmadıklarına, üretim malzemelerinin tazeliğine, kullanılan yağlara ve son kullanma tarihlerine de bakarak denetimlerde uygun koşullarda üretim yapan imalathanelere teşekkür etti. Denetimlerin sonunda insan sağlığının her zaman birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan yetkililer; vatandaşların yiyeceklerini hijyen koşullarına uygun ve sağlıklı olarak tüketebilmeleri amacıyla ilçede faaliyet gösteren bütün sıhhi müesseselerin aralıksız olarak denetlendiğini, ancak yaklaşan Bayram nedeniyle bu denetimlerin arttırılarak daha kısa aralıklarla yapıldığını belirttiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Pastanelere Bayram Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement