Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi

Bozüyük\'te Trafik Düzenlemesi

Bozüyük’te bazı cadde ve sokaklarda yapılan trafik düzenlemesi ile tek yön, taşıt giremez, sağa ve sola dönülemez ile park yasağı levhaları takıldığı bildirildi.

09.08.2014 18:33

Bozüyük'te bazı cadde ve sokaklarda yapılan trafik düzenlemesi ile tek yön, taşıt giremez, sağa ve sola dönülemez ile park yasağı levhaları takıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Belediye ekiplerince ilçe genelinde bulunan cadde ve sokaklarda yapılan kontrollerde trafik akışı ve güvenliğinin sağlanması açısından trafik ışık, işaret ve levhalarında görülen eksikler tespit edilerek işaretlendi. İşaretleme çalışmalarının ardından uyarı levhalarının montajına başlayan ekipler, Nurettin Sayar Caddesi, Doktor İsmail Bey Caddesi, Kıvrıkoğlu Caddesi, Mektep Caddesi ve Abdullah Sokak'ta tek yön, taşıt giremez, sağa ve sola dönülmez ile park yasağı uyarı levhalarının montajı yapıldı.

Yetkililer tarafından sürücü güvenliğini sağlamak ve kaza risklerini ortadan kaldırmak için uyarı levhalarına dikkat edilmesi istendi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet NAR: Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Trafik İşaretleri arasında Yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi P harfi üzerine kırmızı çizgi gibi bir Trafik İşareti bulunmamaktadır. Bu işaretin hiç bir anlamı yoktur. uymayanlara da cezai yaptırım uygulanamaz. Park etmek yasak işareti koymak istiyorlarsa Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Trafik İşaretleri sitesinde olan işaretin konulması gerekirdi. 1 0 Yanıtla

Advertisement