Bozüyük'teki Akaryakıt İstasyonlarında Yangın Denetimi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'teki Akaryakıt İstasyonlarında Yangın Denetimi

Bozüyük\'teki Akaryakıt İstasyonlarında Yangın Denetimi

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yüksek tehlikeli iş yeri sınıfına giren akaryakıt istasyonlarında yangın denetimi yapılıyor.

09.08.2016 15:10

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yüksek tehlikeli iş yeri sınıfına giren akaryakıt istasyonlarında yangın denetimi yapılıyor.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren 15 akaryakıt istasyonunun denetlenmesine başlandı. İlk günde 2 istasyonun denetlendiği çalışmalarda yangın güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığı ve yangın durumunda erken uyarı sistemlerinin çalışıp çalışmadığı kontrol ediliyor. Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir titizlikle yapılan denetimlerde yangın tüplerinin periyodik bakımlarının yapılıp yapılmadığı, uyarı sistemlerinden duman ve gaz dedektörlerinin doğru çalışıp çalışmadığı ile akaryakıt istasyonlarında faaliyet konularının dışında herhangi bir iş yapılıp yapılmadığı inceleniyor. Ayrıca yapılan faaliyet nedeniyle 'yüksek tehlikeli' sınıfına giren akaryakıt istasyonlarının denetimlerinin her yıl düzenli olarak yapıldığı öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'teki Akaryakıt İstasyonlarında Yangın Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement