Bozüyük'teki Ana Caddeye Yeni Dolmuş Cepleri - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'teki Ana Caddeye Yeni Dolmuş Cepleri

Bozüyük\'teki Ana Caddeye Yeni Dolmuş Cepleri

Bozüyük’te ana cadde üzerine dolmuşların yolcu indirip bindirmelerine kolaylık sağlamak ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla kaldırımlara cep yapımına başlandı.

18.08.2014 17:10

Bozüyük'te ana cadde üzerine dolmuşların yolcu indirip bindirmelerine kolaylık sağlamak ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla kaldırımlara cep yapımına başlandı.

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yoğun trafik akışı olan ana cadde üzerinde dolmuşların kullanması amacıyla cep yapımına başlandı. İlçe Trafik Komisyonunun almış olduğu karara göre başlatılan durak çalışmalarında dolmuşların yolcu indirip bindirmelerinde kolaylık sağlamak, yolcu güvenliğini arttırmak ve yolcu indirip bindirme esnasında genel trafik akışına engel olmamak amacıyla eksik olan yerlere yeni yolcu indirip bindirme cepleri ve duraklar yapılırken mevcut duraklar ise yenilenecek. Farklı noktalarda çalışmalara başlayan ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak ana cadde üzeri set başı kavşağındaki durak önünde çalışmaları tamamlanan dolmuş cebi dolmuş sürücülerinin ve vatandaşların hizmetine sunuldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'teki Ana Caddeye Yeni Dolmuş Cepleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement