Bozüyük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Toplum Destekli Polislerden, çizgi film gösterimi.

17.02.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği görevlileri, anaokulu öğrencilerine çizgi film gösterimi sundu.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda gerçekleşen etkinlikte polisler, öğrencilere "Polis ne yapar" adlı çizgi filmi izlettirdi. Çizgi filmin ardından öğrencilere polisin görevleri ve bazı trafik kuralları hakkında bilgi veren ekipler, öğrencilere çikolata ikram etti.

Okul Müdürü İlknur Mert, gösterimi yapılan çizgi filmlerin çocuklar üzerinde olumlu etkiler bırakacağını söyledi.

Türk Hava Kurumu 89 yaşında

Türk Hava Kurumu (THK) Bozüyük Şube Başkanı Bedri Yaz, THK'nın halktan aldığını halka veren bir kurum olduğunu bildirdi.

Yaz, THK'nın kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, kurumun devletten herhangi bir kaynak almadan, halkının yardım ve destekleriyle bugünlere geldiğini belirtti.

Varlığının ve gücünün tamamını halkla paylaşmak yönünde kullandığını kaydeden Yaz, şunları bildirdi:

"THK, eskiden sadece Kurban Bayramında ortaya çıkan toplama rakamlarıyla gündeme gelmekteyken artık havacılık konusundaki farklı projelerle gündeme gelmektedir. Kurumumuz, model uçak, yamaç paraşütü, yelken kanat, paraşüt, planör ve radyo kontrollü model uçak, R/C model uçak simülatör eğitim hizmetlerini gençlerimize sunmaktadır. Dünyanın her yerinde ücret karşılığı verilen bu eğitimleri yüce halkımızın destekleriyle gençlerimize yemek ve konaklama dahil ücretsiz olarak sunduk." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement