Bu Belge Meslek Sahibi Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Bu Belge Meslek Sahibi Yapıyor

Bu Belge Meslek Sahibi Yapıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Bilgisayar Destekli Reklam Tasarım Kursu’nu tamamlayan kursiyerler belgelerini aldılar.

10.09.2015 13:58

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Bilgisayar Destekli Reklam Tasarım Kursu'nu tamamlayan kursiyerler belgelerini aldılar.

26 Mayıs-8 Temmuz 2015 tarihleri arasında Fatsa Halk Eğitim Merkezince düzenlenen Temel Bilgisayar Okur Yazarlığı ve Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Kursu'nda indesign, photoshop, illüstratör programlarıyla gazete dergi ve reklam tasarımları becerileri öğretildi. Kursu tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle belgelerini aldılar. Gazete ve dergi tasarımları logo, reklam tabela dizaynları ile fotoğraf düzenlemeleri konusunda daha fazla tecrübe kazandıklarını belirten kursiyer Erhan Baş, "Bizim için oldukça eğlenceli ve öğretici bir kurs oldu. Bize bu imkanı sağlayan başta Musa Uçar olmak üzere bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen tüm çalışanlara ve kurs hocası Fahrettin Özyurt'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Belge töreni esnasında kursiyerler Musa Uçar, Hacı Bayram Kanar, Eylem Aydın, Özgen Bayraktar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Belge Meslek Sahibi Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement