Bu Çarşıda Satılan Her Şey Hanımeli - Son Dakika
Yerel

Bu Çarşıda Satılan Her Şey Hanımeli

Bu Çarşıda Satılan Her Şey Hanımeli

Mamaklı kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel hayata daha çok katkı sağlamasına yardımcı olmak amacıyla, her ayın ilk haftası Mamak Kültür Merkezi’nde kurulan Hanımeller Çarşısı artık 15 gün boyunca açık kalacak.

05.06.2015 10:31

Mamaklı kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel hayata daha çok katkı sağlamasına yardımcı olmak amacıyla, her ayın ilk haftası Mamak Kültür Merkezi'nde kurulan Hanımeller Çarşısı artık 15 gün boyunca açık kalacak.

Mamaklı kadınların kendi ürettikleri el emeği ürünler Hanımeller Çarşısı'nda alıcı bulurken, kadınlar aile bütçelerine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor.

HANIMELLER ÇARŞISI'NDA HERKES KAZANÇLI

Alternatif ve ekonomik alışverişin adresi Hanımeller Çarşısı'nda, başta aile merkezi kursiyerleri olmak üzere ev hanımları ve esnaflık yapan kadınlar hazırladıkları ürünlerini satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Hobi olarak yaptıkları el sanatlarını satmaya başlayarak aile bütçesine katkıda bulunan kadınların ürünleri, alıcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Çarşıda 24 ayrı satış standında tamamı el emeği olan ve geniş bir yelpazeyi kapsayan ürünler arasında takılar, örgü, sabun, mum ve keçe çanta gibi ürünler bulunuyor. Kendi ürettiklerini kendileri satıp para kazanmanın mutluluğunu yaşayan kadınlar, "Bize bu imkanın sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Hanımeller Çarşısı'nın aile ekonomisine güç katmak için büyük bir fırsat olduğu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise "Sosyalleşmeye de büyük katkı sağlıyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Çarşıda Satılan Her Şey Hanımeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement