Bu Cumartesi Cihangir'de Zet.com Tasarımcılarıyla Tanışın - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bu Cumartesi Cihangir'de Zet.com Tasarımcılarıyla Tanışın

Bu Cumartesi Cihangir\'de Zet.com Tasarımcılarıyla Tanışın

671 dükkanı ve 37.000'den fazla ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarım pazaryeri olan Zet.com, benzersiz bir etkinliğe imza atıyor.

22.07.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

671 dükkanı ve 37.000'den fazla ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarım pazaryeri olan Zet.com, benzersiz bir etkinliğe imza atıyor. İnternetten alışveriş yapmak her ne kadar zahmetsiz ve kolay olsa da arzu ettiğiniz ürünü dilediğiniz gibi incelemeniz mümkün olmuyor. Zet, yeni projesi olan Pop\up dükkanlarıyla bu ihtiyacınıza da çözüm getiriyor. Belirli aralıklarla düzenleyecekleri Pop\up dükkanlarında alıcılar ile tasarımcıları bir araya getirecek olan Zet, beğendiğiniz tasarımları yakından inceleme fırsatı sunuyor.

19 temmuz Cumartesi günü Zet'in Cihangir'deki ofisinde ilki gerçekleşecek olan pop\up dükkanında, 15 butiğin ürünleri ve tasarımcıları sizlerle buluşacak. 15 özel dükkanın tasarımlarını sergileyip satışa sunacağı bu benzersiz etkinlik 12: 30 – 19: 30 saatleri arasında gercekleşecek. Zet tasarımcılarının ürünlerini yakından inceleme fırsatı bulacağınız bu özel günde butiklerin tasarımcılarıyla tanışıp sohbet etme şansını da yakalayacaksınız. Ayrıca etkinliğe Foursquare'den check-in yapan davetlilere hafta sonu boyunca tüm ürünlerde geçerli %10 indirim kuponu hediye edilecek.

Özel tasarımlara meraklı bir alışveriş severseniz bu renkli ve keyifli etkinliği sakın kaçırmayın.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bu Cumartesi Cihangir'de Zet.com Tasarımcılarıyla Tanışın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement