Bu Kez İnsan Sesi Dinleyciyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bu Kez İnsan Sesi Dinleyciyle Buluştu

İnsan sesinin en güzel melodileri Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde "Mesemble A Cappella" nın performansıyla vatandaşla buluştu.

24.03.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan sesinin en güzel melodileri Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde "Mesemble A Cappella" nın performansıyla vatandaşla buluştu. Beş kişi olarak sahneye çıkan grup, hiçbir çalgı olmadan dünyaca ünlü müzikleri büyük bir ustalıkla seslendirdi.

Yolları Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Üniversitesi müzik kulübünde kesişen arkadaşların performansları büyük beğeni topladı. A cappella müzik türünün Türk temsilcileri olan gençler, Beylikdüzü halkına insan sesi haricinde bir çalgı aletinin kullanılmadığı muhteşem bir konser verdi.

"Nar Çiçeğim" A Cappella Söylendi

Renkli repertuvarlarında, Latin müziğinden Türk müziğine birçok parçayı geniş bir yelpazeyle sunan grup The Beatles – Black Birds, Stand By Me gibi yabancı parçaları ve Türk müziğinin en güzel eserlerinden Nar Çiçeğim'i söylediler. Grubun performansını tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, "Hayretle ve büyük bir beğeniyle izledim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kez İnsan Sesi Dinleyciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement