Bu Tarz Benim'in Eleme Gecesi Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Bu Tarz Benim'in Eleme Gecesi Büyük Beğeni Topladı

Her cumartesi eleme gecesinin olduğu Bu Tarz Benim'in bu haftaki konseptinde yerli ve yabancı ikonlar vardı. Yarışmacılar yaptıkları taklitlerle geceye damga vurdu.

09.11.2014 00:33  Güncelleme: 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük yankı uyandıran Bu Tarz Benim'in sürprizlerle dolu Eleme Gecesi'nde yarışmacıların yerli ve yabancı şarkıcı taklitleri büyük beğeni topladı.

ŞENCAN KARDEŞLERDEN SEDA SAYAN VE M. JACKSON TAKLİDİ

Sempatiklikleri ve gülüşleriyle izleyicinin sıkı takibinde olan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerden biri Seda Sayan, diğeri de Michael Jackson taklidi yaptı.

AYŞEGÜL DOĞAN'DAN İBRAHİM TATLISES TAKLİDİ

Nur Bozar ile tartışmaları ve sinirli halleriyle dikkatleri üzerine çeken Ayşegül Doğan, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kostümü ve makyajıyla çıktı.

TUĞÇE ERGİŞİ'DEN YILMAZ MORGÜL TAKLİDİ

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Tuğçe Ergişi, eleme gecesinde daha önce yarışmacı arkadaşı Özlem Özden'in benzetmesiyle sinirlendiği sanatçı Yılmaz Morgül'ün kostümü ve makyajıyla çıktı.

EZGİ BAYLAR'DAN ZERRİN ÖZER TAKLİDİ

Yarışmanın iddialı isimlerinden ve duruşuyla beğeni toplayan ismi Ezgi Baylar, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı Zerrin Özer'in kostümü ve makyajıyla çıktı.

GİZEM GÜLER'DEN AJDA PEKKAN TAKLİDİ

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Gizem Güler, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı Ajda Pekkan'in kostümü ve makyajıyla çıktı. Güzem Güler, jüri üyelerinden tam not aldı.

Bu Tarz Benim\'in Eleme Gecesi Büyük Beğeni Topladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bu Tarz Benim'in Eleme Gecesi Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • demet: harikaydı unutulmaz bir eğlence show programı oldu 5 9 Yanıtla
  • M: Okumam 7 0 Yanıtla

Advertisement