'Bu Tarz Benim' Transfer Oldu, Ece Üner'in Reytingi Düştü - Son Dakika
Medya

'Bu Tarz Benim' Transfer Oldu, Ece Üner'in Reytingi Düştü

Show TV'de ilgiyle izlenen Bu Tarz Benim yarışmasının başka bir kanala transfer olması Show Haber'in reytinglerini de düşürdü.

14.01.2015 09:43  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Ocak Pazartesi 2015 tarihi itibariyle reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, ana haberden önce yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Bu Tarz Benim'in transfer olmasıyla birlikte Ece Üner'in de reytingi düştü.

İLK BÖLÜMÜ SÖNÜK GEÇTİ

Show TV'den TV8′e transfer olan ve İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu'dan oluşan eski jürisiyle ekrana gelen 'Bu Tarz Benim' yarışması pazartesi ilk bölümüyle ekrana geldi. Ancak yarışmanın reytingleri eski performansından uzak kaldı. 'Bu Tarz Benim' yeni sezon ilk bölümü AB'de 36. sırada Total'de ise 38. sırada yer alabildi.

"BU TARZ BENİM'İN GİDİŞİ, ECE ÜNER'İN REYTİNGİNİ DÜŞÜRDÜ

Fox TV'de Fatih Portakal, Star TV'de Nazlı Çelik, Kanal D'de Cüneyt Özdemir ve Show TV'de Ece Üner arasındaki "ana haber bülteni" rekabetinde Ece Üner son sıraya düştü. Ece Üner'in izlenme oranındaki düşüşte, Bu Tarz Benim yarışma programının TV 8'e geçmesinin de payı var.

\'Bu Tarz Benim\' Transfer Oldu, Ece Üner\'in Reytingi Düştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya 'Bu Tarz Benim' Transfer Oldu, Ece Üner'in Reytingi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • serkan: Cok onemliydi 7 1 Yanıtla
  • Mesut Engindeniz: Takım tutar gibi nasıl parti tutuyorsak, programın da kalitesine bakmadan direk olarak kanalı izliyoruz. . Şaşıran mı olmuş, ilginç :) 4 0 Yanıtla

Advertisement