"Bu Yaz Babanızı Ateşleyin" - Son Dakika
Güncel

"Bu Yaz Babanızı Ateşleyin"

"Bu Yaz Babanızı Ateşleyin"

Türkçe ateşlemek anlamına gelen Spark, Dünyanın en hafif jet olma özelliğini barındırırken, fiyat, ağırlık ve yakıt tüketimini yarı yarıya düşürüyor.

11.06.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bütün kış sizin için çalışan babalarınızı şımartma sırası şimdi sizde.

Çalışmaktan bunalan babalarınızı yaz sıcağında serinletmek için Sea-Doo Spark'ın büyülü dünyası ile tanışın.

Dünyada 100'den fazla ülkede, 4.200 bayi ve distribütörü, toplam 168.000 çalışanı ile uçak, tren vagonu, deniz motoru, deniz motosikleti, motosiklet, ATV, UTV ve Kar motosikleti gibi eğlence araçlarının, üretimini yapan dünyaca ünlü efsane şirket BRP (Bombardier Recreational Products) altı yıllık üretim sürecinin ardından yeni jet ski modeli Spark'ı piyasaya sürdü.

DENİZ MOTOSİKLETİ SAHİBİ OLMAK ARTIK DAHA KOLAY

Spark'ın makul fiyatları sayesinde hem kendinizi, hem de babanızı Babalar Günü'nde bu alternatif ve alışagelmemiş hediye seçeneği ile mutlu edebilirsiniz.

Deniz motosikleti piyasasında yeni bir çığır açan ve sektörde ateşleme etkisi yaratan Spark serisinin, AR-GE, tasarım ve üretim çalışmaları BRP tarafından tam altı yılda geliştirildi. Fiyat-kalite dengesi piyasada rakipsiz olarak tanımlanıyor. Yüzde 45 daha hafif, yüzde 50 ağırlık güç oranı ve yüzde 40 daha uygun fiyat ile satışa sunuluyor. Yüzde 35 daha az yakıt tüketimi sayesinde kullanımda da ekonomi sağlıyor.

KULLANIRKEN DE CEP YAKMIYOR

Erişilebilir lüks olarak tanımlanan Sea-Doo Spark, endüstrinin en az yakıt tüketen motoru olarak tanımlanıyor. Seri, "Spark Some Fun" sloganı ile tüm sahil kentlerinde, yaz boyu etkinlikler ile kendinden konuşturacak.

CANLI RENK SEÇENEKLERİ İLE DAHA EĞLENCELİ

900cc, 4 zamanlı, 3 silindir, 4 subab, silindir basına özel yakıt kalibrasyonu özelliklerine sahip Sea-Doo Spark serisi 5 renk olarak üretildi. Neon renklerin kullanıldığı serinin tasarımı hem modaya uygun hem de oldukça eğlenceli. Parçaları deniz kullanımı için özel malzemeden kaplanan Amerika Sahil Güvenliği ödülünün de sahibi.

* ÖTV ve KDV hariç fiyatıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bu Yaz Babanızı Ateşleyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement