Bucak Sağlık Yüksekokulu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bucak Sağlık Yüksekokulu Açıldı

Bucak Sağlık Yüksekokulu Açıldı

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun açılışına MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Yüksekokul Müdürü Yard. Doç. Dr. Mümin Polat, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

12.10.2016 11:33

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun açılışına MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Yüksekokul Müdürü Yard. Doç. Dr. Mümin Polat, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından MAKÜ Akademik Oda Orkestrası müzik dinletisi sundu.

Törende konuşan Okul Müdürü Yard. Doç. Dr. Mümin Polat, 180 öğrencinin yer aldığı okulda Hemşirelik, Çocuk Gelişimi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Beslenme ve Diyetik olmak üzere 4 bölüm olduğunu söyledi.

MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz, göreve gelmeden önce Bucak ile ilgili ilk hedefleri arasında Sağlık Yüksekokulu açmak olduğunu vurguladı. Rektör Korkmaz, "Bugün hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi geçici bir binada hizmet veren yüksekokul binasının temeli önümüzdeki ay atılacak. Bucak deyince aklımıza eğitim geliyor. Bucak'ın sadece yükseköğretimde değil eğitimin her aşamasına farklı bir bakış açısı var. Bu bakış açılarını da şuna bağlıyorum, ülkemizin ve toplumumuzun geleceği nitelikli insan gücü ile mümkün. O yüzden Bucak halkı da bu bakış açısı ile eğitime yaklaşıyor. İnsanların değeri dünyanın gelişmişlik düzeyinde yetiştirilen nitelikli insan gücü kalitesi ile ölçülüyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yüksekokul Müdürü Mümin Polat, arkasını idari ve akademik personelle öğrencilerin imzaladığı Mehmet Akif Ersoy portresini Rektör Korkmaz'a hediye etti. Tören kokteylle sona erdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bucak Sağlık Yüksekokulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement