Bucaspor'da İbrahim Tehlikesi - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da İbrahim Tehlikesi

Bucaspor\'da İbrahim Tehlikesi

Yeni sezon çalışmalarına Kaynaklar Tesisleri'nde başlayan Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Bucaspor'da transferin gözde oyuncularından sol kanat oyuncusu İbrahim Şirin'in alacağının ödenmediği bildirildi.

16.07.2016 12:16

Yeni sezon çalışmalarına Kaynaklar Tesisleri'nde başlayan Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Bucaspor'da transferin gözde oyuncularından sol kanat oyuncusu İbrahim Şirin'in alacağının ödenmediği bildirildi.

Kulüpten yaklaşık 80 bin TL alacağı olan ve kulübe Futbol Federasyonu kanalıyla ihtarname çeken genç futbolcuya ödeme yapılmadığı takdirde pazartesi günü serbest kalacağı hatırlatıldı. Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ise İbrahim'de bir sorun yaşanmayacağını belirterek, "Taraftarımız rahat olsun. Futbolcunun parası hazır" dedi.

Takımından kaleci Ömer, stoper Kadir ve Alper, orta saha Emre Şahin ile Berkant'ın ayrıldığını hatırlatan Başkan Kayışlı, "İdmanlara 36 kişiyle başladık. Bu gruptan hiç kimse bir yere gitmeyecek" ifadelerini kullandı.

KALEDE RAKİPSİZ KALDI

Bucaspor'un genç kalecisi Mert Özyiğit, kalede rakipsiz kaldı. Öteki file bekçisi Ömer Kahveci'nin Tire 1922'ye gitmesiyle sarı lacivertlilerin kaledeki tek güvencesi olan Mert, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Geçen sezon kaleyi devralan ve 21 maça çıkan 22 yaşındaki Mert Özyiğit, "Bucaspor'da kendimi kanıtlayıp, Türkiye'nin en iyi kalecilerinden olmak istiyorum" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da İbrahim Tehlikesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement