Budget'tan Kasım Ayı Oto Kiralama Fırsatları - Son Dakika
Basın Bültenleri

Budget'tan Kasım Ayı Oto Kiralama Fırsatları

Budget\'tan Kasım Ayı Oto Kiralama Fırsatları

Sektörün önde gelen oto kiralama firmalarından Budget, Kasım ayında araç kiralamak isteyenler için çok özel fırsatlar sunuyor.

10.11.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektörün önde gelen oto kiralama firmalarından Budget, Kasım ayında araç kiralamak isteyenler için çok özel fırsatlar sunuyor. Pek çok farklı markayla işbirliği kampanyaları yapan Budget, Kasım ayı boyunca Türk Hava Yolları misafirleri ile Bonus ve Passolig kart sahiplerine cazip fiyatlarla araç kiralama şansı sunuyor.

Passolig Kart ile %20 indirim

Takımınızı desteklemeye Budget'la gitmeye ne dersiniz? Passolig Kart sahibiyseniz bu isteğiniz hayal olmaktan çıkıyor. Budget'ın sunduğu kampanya ile Passolig Kart sahipleri Budget'tan yapacakları araç kiralamalarında %20 indirim kazanıyor.

Budget ile Passolig'in işbirliği kapsamında gerçekleşen bu harika kampanya sayesinde Passolig kart sahibi olmanın ayrıcalığını hissederken, Budget'tan uygun fiyata araç kiralamanın tadını çıkaracaksınız. Passolig Kart sahiplerine özel tüm araç gruplarında %20 indirim uygulanacak bu kampanya kasım ayı sonuna kadar geçerli. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak için Budget internet sitesini ziyaret edebilir veya 444 4 722 numaralı Budget Rezervasyon Merkezi'ni arayarak bilgi edinebilirsiniz.

Türk Havayolları yolcularına %30 indirim ve 1000 mil hediye fırsatı!

Budget ile THY'nin güç birliği ile indirimli araç kiralamanın keyfini yaşayın. Budget'in Türk Havayolları misafirlerine özel kampanyası ile 10 Kasım'a kadar tüm araç gruplarını%30 indirimli kiralama fırsatına sahip olabilirsiniz. Üstelik Miles & Smiles üyelerine 3 gün ve üzeri kiralamalarda 1000 mil, 3 günden kısa süreli kiralamalarda ise 500 mil hediye ediyor. Ayrıca orta segment araçlarda Türk Havayolları yolcularına özel cazip fiyatlar sunuyor. Budget'ın bu avantajlı fırsatı sayesinde hem konforlu bir seyahat geçirecek, hem de biriken millerinizle ödül bilet alma şansı elde edeceksiniz.

Budget ile uygun fiyata araç kiralamak için, Türk Havayolları biniş kartınız ile Miles&Smiles kartınızı ibraz ettirmeniz yeterli. Geriye Budget web sitesinde bulunan "hızlı rezervasyon modülünden" online olarak rezervasyonunuzu gerçekleştirmek kalıyor.

Budget'ta Bonus'a özel %15 indirim fırsatı

Garanti Bonus kartı olanlar pek çok konuda avantajlı olmaya devam ediyor. Tabi bu sefer Budget'in da büyük payı var. Eğer Garanti Bonus kartınız varsa, Budget'tan araç kiralamak daha keyifli hale geliyor. Garanti Bonus kartınızı kullanarak Budget ofislerinden %15 indirim imkanı ile hesaplı araç kiralamanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Budget'ın Garanti Bankası müşterilerine sunduğu bir avantaj daha var. Budget, Garanti Miles & Smiles kredi kartı millerinizi Budget kurumsal ofislerinde kullanma şansı tanıyor. Kampanyadan yararlanmak için, 444 4 722 numaralı Budget Rezervasyon Merkezi'ni arayıp aracınızı kiralayabilirsiniz. Eğer iş gezisi veya haftasonu gezisi için bir araç kiralamak istiyorsanız ve uçuşunuzda Sabiha Gökçen havalimanını tercih ettiyseniz, Budget'ın Sabiha gökçen araç kiralama ofisi sizi bekliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Budget'tan Kasım Ayı Oto Kiralama Fırsatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement