Budrum'da Sahil Güvenlik Botu, Ziyarete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Budrum'da Sahil Güvenlik Botu, Ziyarete Açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik botu, vatandaşların ziyaretine açıldı.

23.04.2014 16:38

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik botu, vatandaşların ziyaretine açıldı.

Bodrum İskele Meydanı Limanı'nda demirli bulunan, TCSG-101 Nolu Sahil Güvenlik botu, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlarca ziyaret edildi.

Özellikle çocukların oldukça ilgi gösterdiği botta misafirlere çikolata ve Türk bayrağı hediye edildi. 101- Nolu Bot Komutanı Kıdemli Üsteğmen Uslu Meral ve personeli tarafından gezdirilen ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklara denizi, denizciliği sevdirmek ve Sahil Güvenlik Komutanlığını tanıtmak amacıyla ziyarete açılan botta temsilen komutan koltuğuna oturan bir çocuk, yasa dışı göçmen kaçakçılığının önlenmesi için tedbirler alınmasını istedi.

Komuta kontrol bölümündeki elektronik sistemleri dikkatle inceleyen ziyaretçiler, bot personeli tarafından bilgilendirildi. Yabancı turistlerin de ilgiyle gezdiği bot, gün içinde yaklaşık bin 500 kişi tarafından ziyaret edildi.

Yıllardır merak ettiği Sahil Güvenlik botunu ziyaret eden Zeynep Begüm Göder, "Bizim için çok ilginç. İçinde çalışanlara Allah kolaylık versin" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Budrum'da Sahil Güvenlik Botu, Ziyarete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement