Bulanık'ta Tablet Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Bulanık'ta Tablet Dağıttı

Bulanık\'ta Tablet Dağıttı

Muş’un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin’in katıldığı programda “Fatih Projesi” kapsamında okul öğretmen ve idarecilerine 120 adet tablet dağıtıldı.

29.03.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin'in katıldığı programda "Fatih Projesi" kapsamında okul öğretmen ve idarecilerine 120 adet tablet dağıtıldı.

Bulanık Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sarıdağ, Bulanık Anadolu Lisesi Okul Müdürü Metin Bostancı, "Fatih Projesi" Bulanık Sorumlusu Mahmut Sarıdağ ile okul öğretmenleri katıldı. Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, tabletlerin tüm öğretmen ile öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Öğrencilere seslenerek sözlerini sürdüren Kaymakam Şahin, "Tabletlerle artık bir adım öne geçtiniz. Bizim geleceğimizsiniz. Sizlere yapılan yatırım ülkeye yapılan en önemli yatırımdır. Sizler de bunun bilincinde olarak ülke gelişimine katkıda bulunacaksınız. Hayatta hep istediğimiz gibi dört dörtlük yürümüyor. Tabii ki sıkıntılar vardır. Ama bu sıkıntıları hep birlikte göğüs gelerek başaracağız. Buna karşılık sizlerden başarı bekliyoruz" dedi.

Tabletleri öğrencilere dağıtmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini sürdüren Kaymakam Şahin, "Bu kampanyayı gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanlığımız ile tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"EĞİTİM-ÖĞRETİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZ"

Kaymakam Şahin, eğitim-öğretime büyük önem verdiklerini söyleyerek "Eğitim-öğretim bizim birincil ve en önemli önceliğimizdir. Bugün de eğitim-öğretime büyük katkı sağlayacak bir projenin gerçekleşmesine tanıklık ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Şahin'in konuşmasını tamamlamasının ardından 9.sınıf öğrencileri ile okul öğretmenlerine tabletler dağıtıldı. Öğrencilere 120 tablet dağıtılırken, öğretmenlere ise 20 adet tablet dağıtıldı. Bulanık Anadolu Lisesi'nin ardından alt yapısı tamamlanan bulanık öğretmen ile öğrencilerine tablet dağıtılacak.

Yine proje kapsamında önümüzdeki dönemlerde diğer okullarda tablet dağıtımı yapılacağı belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık'ta Tablet Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement