Bülent Korkmaz: "Başkan Tek Başına Mücadele Ediyor" - Son Dakika
Spor

Bülent Korkmaz: "Başkan Tek Başına Mücadele Ediyor"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Başkan tek başına mücadele ediyor.

02.12.2015 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Başkan tek başına mücadele ediyor. Elinden geldiğini yapıyor ama maalesef sıkıntılar çözülmedi. Ben geldiğimden beri sorun var. İyi bir ivme yakalamıştık ama problem patlak verince ivmemiz aşağıya gitti. Bırakabilirdim ancak oyuncularımın manevi olarak yanında durmayı istedim" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur rövanş maçında Mersin İdmanyurdu, Fatih Karagümrükspor'u penaltılara giden maçta 8-7'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Mersin ekibinin teknik direktörü Bülent Korkmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fatih Karagümrük'ü penaltılarla eleyerek tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Genç oyuncular ve az süre alan oyuncularının iyi bir performans gösterdiğini dile getiren Bülent Korkmaz, "Her şeye rağmen kazanmak güzel. Oyuncularımı kutluyorum. Rakibimiz genç ve dinamik oyunculardan kurulu iyi takımdı. Güzel, keyifli bir maçtı. Önemli olan turu geçmekti ve bundan dolayı mutluyuz" dedi.

Hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynanacak maç öncesi sakat oyuncularının çok olduğunu ifade eden Korkmaz, "Mersin İdmanyurdu'nu sevenler maça gelmeli. Zor durumda herkes sahip çıkmalı. Güzel dönemde sırtınızı sıvazlayan çok olur, zor dönemde dostunuz belli olur. Zor şartlarda takımı idare etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu zor dönemleri aşmaya çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Genç çalıştırıcı, Mersin İdmanyurdu Kulübü'nde yaşanan maddi sıkıntıların çözülemediğini de sözlerine ekleyerek, şöyle devam etti:

"Başkan tek başına mücadele ediyor. Elinden geldiğini yapıyor ama maalesef sıkıntılar çözülmedi. Ben geldiğimden beri sorun var. Beni buldu. İyi bir ivme yakalamıştık ama problem patlak verince ivmemiz aşağıya gitti. Bırakabilirdim ancak oyuncularımın manevi olarak yanında durmayı istedim. Onlarla işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Zaman her şeyi gösterir. Ben de zamana bıraktım."

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli hakkında sorulan bir soru üzerine Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Mustafa hoca için hayırlı olsun. Futbolculuk dönemimde beni ilk defa A takıma alan o idi. Bugün, genç oyunculara şans veriyorsam onun bana gösterdiği güvenden dolayı. Ona çok teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bülent Korkmaz: 'Başkan Tek Başına Mücadele Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement