Bulgaristan'daki Sel Felakati - Son Dakika
Yerel

Bulgaristan'daki Sel Felakati

Bulgaristan\'daki Sel Felakati

Çorlu Belediyesi ve göçmenler dernekleri yardım kampanyası başlattı.

25.06.2014 15:50

Çorlu Belediyesi ve göçmen dernekleri, Bulgaristan'daki sel felaketi dolayısıyla yardım kampanyası başlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında, Bulgaristan'daki sel felaketinde ölenler ve yaralananların olduğunu anımsattı.

Dobriç ve Varna kentlerinde, sel felaketinden zarar gören yaklaşık bin aile olduğunu öğrendiklerini ve oradaki mağdurlar için yardım kampanyası başlattıklarını belirten Avcı, şöyle konuştu:

"Bulgaristan'da yaşanan sel felaketi sonrası gelen talepler üzerine Çorlu Belediyesi ve Çorlu'da faaliyet gösteren göçmen dernekleriyle kampanya başlattık. Bu kampanya kapsamında, gıda maddesi, yatak çarşafı, giysi, battaniye ve özellikle de temizlik malzemesi toplayarak bu bölgeye ulaştırmayı planlıyoruz."

Avcı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile gıda toptancılarının da kampanyaya dahil olduğu ifade ederek, yardımların hafta sonuna kadar toplanarak Bulgaristan'daki ihtiyaç duyulan bölgeye gönderileceğini kaydetti.

Bulgaristan'da geçen hafta meydana gelen sel felaketinde, 14 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda evde hasar meydana gelmişti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bulgaristan'daki Sel Felakati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement